Sommerlab – en lærerik og morsom sommerskole 

Vi ønsker barna velkommen til én uke stappfull av forskeropplevelser de sent vil glemme. På kurset lærer deltakerne om naturvitenskapens spennende verden. De får utføre eksperimenter med ekte forskerutstyr og bruke kreativiteten til å løse praktiske oppgaver. Årets kursinnhold følger læreplanen og er et godt supplement til skoleundervisningen.   

Årets Sommerlab heter “Energimysteriet”. Du finner mer informasjon om Sommerlab på www.forskerfabrikken.no

Spre realfagsglede sammen med oss i Forskerfabrikken 

Forskerfabrikken er en sosial entreprenør som jobber for å spre realfagsglede og -forståelse til barn over hele landet. For å klare dette må vi komme i kontakt med så mange barn som mulig. Vi er derfor helt avhengig av drahjelp fra dere og håper at dere vil være med å bidra i år også.

 

Forskerfabrikkens sommerlab artikkelbilde - Klikk for stort bilde

Webinar om hukommelse og læring for alle ansatte

Som takk for samarbeidet inviterer vi til gratis webinar om hva som skjer i hjernen når vi lærer. Webinaret er med Forskerfabrikkens grunnlegger, Hanne S. Finstad, og er basert på hennes bok "Pedagogikk på lag med hjernen" som utgis på Universitetsforlaget i år. Den gir lærere et nytt sett med verktøy hentet fra det tverrfaglige feltet «Mind, Brain and Education». Innen dette feltet møtes mennesker med biologisk bakgrunn, psykologer og pedagoger for å skape god undervisning.

I dette webinaret vil dere få viktig kunnskap om hukommelsen og hva hjernen trenger for at kunnskap skal feste seg. Dere vil også få en introduksjon til betydningen av lærende tankesett, søvn og fysisk aktivitet. Webinaret vil bli holdt til høsten og vi sender ut mer informasjon før sommeren. 

 

Detaljer sommerlab - Klikk for stort bilde

 

Hvor og når:

Nord-Aurdal barneskole mandag-fredag kl. 09:00 - 15:00. Uke 33 (14. - 18. august). Påmelding nå!
Pris: 1995,– 

Påmelding på forskerfabrikken.no