Nord-Aurdal barneskole

Nord-Aurdal barneskole (NABS) har ca. 400 elever og 80 ansatte.
Et inkluderende skolemiljø, grunnleggende ferdigheter, fagfornyelsen og digitalisering står sentralt i vår pedagogiske satsing.

Vi ønsker barna velkommen til én uke stappfull av forskeropplevelser de sent vil glemme. På kurset lærer deltakerne om naturvitenskapens spennende verden. De får utføre eksperimenter med ekte forskerutstyr og bruke kreativiteten til å løse praktiske oppgaver. Årets kursinnhold følger læreplanen og er et godt supplement til skoleundervisningen.   

Årets Sommerlab heter “Energimysteriet”. Du finner mer informasjon om Sommerlab på www.forskerfabrikken.no

 

Fredag 11. november danset elever og ansatte på NABS BlimE-dansen 2022.

Strålende vinterdager har gitt stor aktivitet på Tveitajordet. Elever har fått utfordra seg selv i ulike aktiviteter, og det har vært grilling og kos innimellom aktiviteter og leik. 

Her kan dere se bilder fra aktiviteter på noen av trinnene, samt bilder fra 5.trinn sin kunstutstilling for elevene på 1.og 2.trinn. 

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte god vinterferie. Velkommen tilbake mandag 8. mars!

Tradisjonen tro i førjulstida på NABS spilte 4.klassingene våre klassekorpskonserter. Tirsdag 8. desember ble elevene på 2.trinn invitert til å se og høre hva 4.klassingene våre har lært i høst. 

Elevene på 2. trinn markerte refleksdagen torsdag 15. oktober. Elevene fikk besøk av Gjensidige, brannvesen og politi, og fikk utdelt refleksvester og reflekser. 

Takk for innsatsen dere alle har gjort for å bidra til hindring av smittespredning av korona i alle våre barnehager og skoler! Nå er det høstferie for mange av dere, og vi håper alle fortsetter å følge de smittevern- og hygienerådene som gjelder- også i høstferien!

NABS har i flere år arrangert Skolejoggen siste dag før høstferien. På grunn av korona-situasjonen kunne vi ikke ha et felles skolearrangement i år, men det ble Skolejoggen likevel!

Fredag 18.september fikk elevene på 3. og 4. trinn besøk av David Bryn, Ole Petter Knarvik og Werner Bryn med produksjonen «Bach goes HipHop». Endelig skulle Werner få fremføre musikk skrevet av sin favorittkomponist, Johann Sebastian Bach. Musikken er komponert spesielt for Werner sitt elskede instrument, celloen!  I salen satt et lydhørt publikum! Alt lå til rette for en flott klassisk konsert. Hadde det ikke vært for David og Ole Petter... De hadde hodet fylt av helt andre ting!

Denne våren har dei fleste erfart at det å vera fleksibel og løysingsorientert er eigenskapar som kjem til god nytte. Koronapandemien har medført at mykje har vorte annleis enn det ein hadde planlagt på førehand. Slik har det også vore med skulekvardagen, for elevar, skulemedarbeidarar og føresette. Kreative prosessar og forslag er drøfta og gjennomført i alle ledd med fokus på best moglege løysingar i ein uforutsigbar og annleis situasjon.

Første uke med ferie-SFO er straks over. Ungene har storkosa seg i strålende vær og med ulike aktiviteter. De har vært på sykkeltur, på besøk på biblioteket, og torsdag var de hele dagen ved Køltjern. Her er noen bilder.

Kontaktinfo

Nord-Aurdal barneskole
Sentralbord
E-post
Telefon 61 35 67 40
Elisabeth Bråten
Rektor/Virksomhetsleder NABS
E-post
Telefon 61 35 67 52

Åpningstider

Skolestart/-slutt:

Man - Ons: kl 08:30-14:05
Tors: kl. 08:30-14:20
Fre: kl. 08:30-14:05

Adresse

Nord-Aurdal barneskole
Øvrevegen 7
2900 Fagernes

Kart