Bach gikk HipHop

Fredag 18.september fikk elevene på 3. og 4. trinn besøk av David Bryn, Ole Petter Knarvik og Werner Bryn med produksjonen «Bach goes HipHop». Endelig skulle Werner få fremføre musikk skrevet av sin favorittkomponist, Johann Sebastian Bach. Musikken er komponert spesielt for Werner sitt elskede instrument, celloen!  I salen satt et lydhørt publikum! Alt lå til rette for en flott klassisk konsert. Hadde det ikke vært for David og Ole Petter... De hadde hodet fylt av helt andre ting!

NABS vil takke David, Ole Petter og Werner for to forestillinger som ga elever og voksne glede og begeistring gjennom en herlig miks av musikk, dans og skuespill. Dessverre satte smittevernhensyn begrensninger til både hvor mange av elevene våre som fikk oppleve forestillingene og for interaksjonen mellom utøverne og elevene i selve forestillingene. Men, til tross for koronabegrensninger, David, Ole Petter og Werner leverte to forestillinger som vi kommer til å huske godt. Både under og etter forestillingene fikk de elevene med seg, og de hadde miniworkshop i skolegården før de fikk reise hjem. 

Under kan dere se noen bilder fra forestillingene på NABS, og hvis dere ønsker å se mer om Bach goes HipHop, kan dere se disse videoene: https://vimeo.com/209300954 og https://vimeo.com/209298447