Vi har fått nye nettsider

I samarbeid med ACOS har vi redesignet våre nettsider slik at det blir enklere for deg å finne frem.

Alle som har levert registreringsskjema for Sommervandring 2019 kan nå hente årets krus i Servicetorget på rådhuset. I år er det 130 turglade personer har klart kruskravet. Gratulerer til alle!

Gjeldende løyver for leiekjøring med snøskuter utløper 31.12.2019, og nye løyver skal tildeles til fastboende for en ny periode på 4 år.

Har du alt du trenger for å klare deg selv i tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? 28. oktober starter en landsdekkende arbeidsuke med fokus på egenberedskap.

Inger Torun Klosbøle åpnet kommunestyremøtet fredag 11. oktober. Etter å ha enstemmig vedtatt sak 083/19, ble ordførerkjedet overrakt Knut Arne Fjelltun. Knut Arne tok således imot stafettpinnen, og ledet resten av møtet.

På grunn av stor saksmengde, og for å opprettholde så kort saksbehandlingstid som mulig, vil byggesaksavdelingen inntil videre være stengt for henvendelser tirsdager og torsdager.

Den niende sommervandringen er nå over. Frist for å sende/levere inn registreringsskjema er mandag 21.okt. Det vil bli annonsert på kommunens hjemmeside når krusene kan hentes.

Velkommen til å se det første kommunestyremøtet etter kommunestyre- og fylkestingsvalget i september. Møtet strømmes på vår nettside fra klokken 10:00.

Svømmehallen holder åpent i perioden 07. oktober - 20. desember 2019

Når man er foreldre kan det ofte være tanker og spørsmål rundt foreldrerollen. Vi inviterer dere til å delta i gruppe der man sammen snakker om det å være foreldre.

Fagernes Helselag v/Svein Erik Aure åpnet mandag 16.september Helselagsrunda.