Refleksdagen 17. oktober

Elevene på 2. trinn markerte refleksdagen torsdag 17. oktober. Elevene fikk besøk av Gjensidige, brannvesen, politi og ambulansetjeneste.

Refleksdagen ble markert over hele landet torsdag 17. oktober. Målet med refleksdagen er å få folk til å bruke refleks slik at de ikke havner i en ulykke.

På NABS markeres refleksdagen i samarbeid med Valdres Gjensidige Brannkasse. Elevene på 2.trinn danset refleksdans og får utdelt refleksvester og reflekser. Brannvesen, politi og ambulansetjenesten stilte også opp med mannskap og kjøretøy, og refleksdansen ble krydra med

blålys og sirener.

Elevene er enige i at det er viktig å bruke refleks, men at vi voksne ikke er så flinke til det. 

På nettsidene til Trygg Trafikk kan en lese mer om hvorfor det er så viktig å bruke refleks og få noen sterke reflekstips. 

Refleks redder liv! Bruk refleks (det gjelder også vi voksne)!

NABS vil takke Steinar og Gjensidige for at de nok et år stiller opp for å markere refleksdagen på skolen vår og bidrar med refleksvester og reflekser. Takk også til DJ Lars, brannmann Ivar, politibetjent Espen og ambulansearbeiderne Morten og Richard for at de bidro til en super markering av refleksdagen for elevene på 2. trinn.