Julehilsen fra NABS

Kjære elever og foresatte ved NABS!

Da nærmer julen seg med raske skritt. Etter en innholdsrik høst for elever og ansatte, er det nå tid for en velfortjent juleferie.

Her på NABS holder vi fast på våre gode førjulstradisjoner med blant annet juleverksted for trinnene i desember og julesamling i amfiet for hele skolen siste skoledag. Julen er tid for godhet, raushet, trygghet, omtanke og varme. Juletida på NABS skal forsterke skolens verdier om ansvar, omsorg og respekt og at vi skal ta vare hverandre. Julen er kjærlighet!

5. desember arrangerte vi for første gang skolelunsj for alle elevene. Det ble et veldig fint opplegg. Vi har flotte og veloppdragne elever ved NABS! Tusen takk til alle ungene som gjorde dette til en fin lunsj!

Skolens ledelse ønsker å rette en spesiell takk til elevrådet, FAU og klassekontaktene for et godt samarbeid i året som har gått. Vi er veldig stolte av nettvett-arrangementet i Kulturhuset med over 400 personer til stede! Kvelden satte fokus på et viktig tema for barn og unge, og vi ønsker å kunne informere mer fra undersøkelsen elevene svarte på.

På kommunens nye nettsider har NABS fått sine egne sider. Vi ønsker at disse skal bli en god informasjonskilde for både elever og foresatte. Ut over vinteren og våren vil det komme både nyheter fra skolehverdagen og viktig informasjon for skole og SFO. Følg med på www.nord-aurdal.kommune.no/tjenester/skole-og-barnehage/nord-aurdal-barneskole-nabs/

Alle ansatte takker elever og foresatte for godt samarbeid i 2017 og ønsker dere alle en riktig god og fredfull jul! Vi gleder oss til 2018! Første skoledag etter nyttår er onsdag 3. januar!

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Rune, Berit, Vebjørn og Randi