Vi har fått nye nettsider

I samarbeid med ACOS har vi redesignet våre nettsider slik at det blir enklere for deg å finne frem.

Vi vinker farvel til den gamle nettsiden vår, og ønsker den nye hjertelig velkommen!

Visste du at en gjennomsnittlig kommunal nettside inneholder omkring 900 sider? Den første tiden etter lansering kan det derfor hende at du finner noen mangler.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger dersom du ikke finner det du leter etter. Benytt knappene nederst på siden som ser slik ut:

Klikk for stort bilde

I løpet av uke 16 vil Fagernes legesenter sende en sms til alle kommunens innbyggere i denne aldersgruppen, uavhengig av underligende sykdom.

Der spør vi om du takker ja eller nei til vaksine, evt om du er usikker og om du evt er i risikogruppe. Dette er for å kunne planlegge og bidra til god flyt i vaksineringen.

Noen kan bli innkalt til vaksinering allerede i uke 17, så vi ber om at du svarer raskt.

Vennligst svar direkte på sms ved å følge beskrivelsen i meldingen. Dette vil avlaste vårt sentralbord betydelig, og forenkle innkallingen til vaksinering.

Dersom du allerede har fått vaksine, eller har gitt beskjed til oss tidligere, kan du se bort fra denne meldingen.

Takk for hjelpen!

Vi ønsker å knytte til oss både frisør og fotterapeut ved vår nye institusjon.

Kunden kan være pasient på institusjonen, ansatte i institusjonen eller kunder utenfra. Vi ønsker oss samarbeidspartnere som er interessert i å skape en god atmosfære for alle kunder som ønsker å benytte seg av tilbudet.

Sykling er både miljøvennlig, morsomt og effektiv. Samtidig krever det å rulle på to hjul oppmerksomhet, skikkelig utstyr og at du tar både din egen og andres sikkerhet på alvor når du er ute i trafikken.

Personer og organisasjoner med org.nummer kan søke om tilskudd til tiltak på Stølsvidda.

Søknadsfrist er 18. mai 2021

Kobling av studenter og offentlig og privat næringsliv er bakgrunnen for Campus Valdres. Tiltaket der studenter får plass på lokal «lesesal», lunsj og nærmere kjennskap til kompetansebehov i Valdres er i coronavennlig gang. Målet er å få til en langsiktig satsing der målgruppene får gjensidig nytte av hverandre.

Det er torsdag 08.04 registrert to nye smittetilfeller i Nord-Aurdal.

Leirali aktivitetshus er stengt fredag på grunn av nærkontakt med en smittet person. I tillegg er Vestringsbygda barnehage stengt fredag av samme årsak.

Kiwi Fagernes stenger i løpet av torsdag ettermiddag, men vil trolig åpne igjen ila kvelden. Her har det også vært nærkontakt med smittet person.

Vi oppfordrer til fortsatt bruk av munnbind der minimum 2 meter avtstand til andre ikke kan overholdes.

Hold motet oppe og smitten nede!

Hilsen Nord-Aurdal kommune

1. Tilpass turen etter forhold: Ikke dra på påsketur hvis du er syk, i karantene, eller venter på testsvar.
  2. Ta hensyn til lokale regler og tiltak: Undersøk hva som gjelder i kommunen du oppholder deg i. Hvis hjemkommunen din har strengere tiltak enn den du besøker, skal som hovedregel følge anbefalingene som gjelder hjemme.
  3. Ved reise til (egen/lånt/leid) fritidseiendom: Vær særlig påpasselig med smittevern. Reis i egen bil og hold avstand til andre.
  4. Ta med nødvendig utstyr: Gjør innkjøp i egen kommune.
  5. Planlegg innkjøp: Handle gjerne alene, og husk at du kan bruke hele åpningstiden.
  6. Ta trygge veivalg: Tilbring påsken med de du bor med eller tilsvarende nære. Studenter kan reise hjem til familie, men bør ikke oppsøke andre under besøket.
  7. Følg smittevernrådene: Velg helst utendørsaktiviteter og unngå å lete etter påskeegg der mange er samlet! Hold avstand i skitrekk og skiløyper. Tilbringer du påsken i Nord-Aurdal skal du bruke munnbind i innendørs offentlig rom.
  8. Vend i tide, det er ingen skam å snu: Dersom du blir syk eller ringt opp og satt i karantene, dra hjem.
  9. Spar på kreftene: Begrens din omgangskrets. Unngå flere enn 10 sosiale kontakter i uken og maks 2 besøkende i eget hjem.

God påske fra Nord-Aurdal kommune!

Nord-Aurdal kommune / Fagernes legesenter har åpen koronatelefon og tilbyr testing alle dager i påsken.

Koronatelefon: 482 74 956.

Formannskapet vedtok 25. mars 2021 'Midlertidig forskrift om smitteverntiltak i Nord-Aurdal kommune, Innlandet'.

Forskiften gjelder fra torsdag 25. mars kl. 15.00 til og med onsdag 07. april 2021.

I medhold av plan- og bygningsloven § 5-2 vedtok formannskapet i sak 005/21, den 25.03.2021, å legge ut på høring og til offentlig ettersyn nytt planutkast for handlingsdel for kommunedelplan trafikksikkerhet 2021-2024.