Informasjon om VALG 2021

Valgdagen for Stortingsvalget 2021 er mandag 13. september. I Nord-Aurdal kommune vil det også være mulig å stemme søndag 12. september.

I perioden 1. juli til 9. august kan du etter avtale tidligstemme på Rådhuset (ring 61 35 90 00 for å avtale tid for stemming). Tidligstemming er primært for de som ikke kan avlegge stemme i forhåndsstemmeperioden, og må avtales. 

Kommunen oppfordrer alle som kan til å benytte forhåndsstemmeperioden fra 10. august til 10. september til å avlegge stemme ved årets valg. 

Alt du trenger å vite om valget finner du på våre temasider Valg 2021 (klikk her)

Kjappe fakta for deg som skal stemme i Nord-Aurdal: 

  • I Nord- Aurdal kommune gjennomføres Stortingsvalget 2021 søndag 12. og mandag 13. september.
  • Forhåndsstemming kan gjennomføres i perioden 10. august til 10. september. Vi oppfordrer alle som kan til å forhåndsstemme! 
  • Valgkort vil i år sendes ut digitalt til alle som ikke har reservert seg mot dette i kontakt- og reservasjonsregisteret (KRR). MERK at det beklageligvis står feil sluttdato for forhåndsstemming på årets valgkort - riktig dato for siste dag med forhåndsstemming er fredag 10. september.  
  • Husk å ta med legitimasjon med bilde når du skal stemme! 

Ved isolasjon/karantene grunnet Covid-19  du ta kontakt med kommunen på tlf. 61 35 90 00 for å avtale tidspunkt og oppmøtested for stemming.