Nord-Aurdal barneskole

Nord-Aurdal barneskole ble startet høsten 2012. Skolen har i overkant av 400 elever og 70 ansatte.

Klikk for stort bilde

Elevene på 2. trinn markerte refleksdagen torsdag 15. oktober. Elevene fikk besøk av Gjensidige, brannvesen og politi, og fikk utdelt refleksvester og reflekser. 

 Informasjon om bruk av Valdreshallen, svømmehall og skolelokaler:

Takk for innsatsen dere alle har gjort for å bidra til hindring av smittespredning av korona i alle våre barnehager og skoler! Nå er det høstferie for mange av dere, og vi håper alle fortsetter å følge de smittevern- og hygienerådene som gjelder- også i høstferien!

NABS har i flere år arrangert Skolejoggen siste dag før høstferien. På grunn av korona-situasjonen kunne vi ikke ha et felles skolearrangement i år, men det ble Skolejoggen likevel!

Fredag 18.september fikk elevene på 3. og 4. trinn besøk av David Bryn, Ole Petter Knarvik og Werner Bryn med produksjonen «Bach goes HipHop». Endelig skulle Werner få fremføre musikk skrevet av sin favorittkomponist, Johann Sebastian Bach. Musikken er komponert spesielt for Werner sitt elskede instrument, celloen!  I salen satt et lydhørt publikum! Alt lå til rette for en flott klassisk konsert. Hadde det ikke vært for David og Ole Petter... De hadde hodet fylt av helt andre ting!

Nord-Aurdal barneskole ønsker alle elever og foresatte velkommen til nytt skoleår!

Her kommer litt informasjon om første skoledag og skolehverdagen framover. Og så kan dette endre seg raskt etter hvordan smittesituasjonen utvikler seg nasjonalt og lokalt.

Denne våren har dei fleste erfart at det å vera fleksibel og løysingsorientert er eigenskapar som kjem til god nytte. Koronapandemien har medført at mykje har vorte annleis enn det ein hadde planlagt på førehand. Slik har det også vore med skulekvardagen, for elevar, skulemedarbeidarar og føresette. Kreative prosessar og forslag er drøfta og gjennomført i alle ledd med fokus på best moglege løysingar i ein uforutsigbar og annleis situasjon.

Første uke med ferie-SFO er straks over. Ungene har storkosa seg i strålende vær og med ulike aktiviteter. De har vært på sykkeltur, på besøk på biblioteket, og torsdag var de hele dagen ved Køltjern. Her er noen bilder.

Det har vært et spesielt skoleår. Etter at skolen åpnet igjen har vi hatt mye undervisning og læringsaktiviteter ute, og elevene har vært mye på turer i våre flotte nærområder. Her er noen bilder fra 7.trinn sin energidag, 5.trinn sitt arbeid med insekthotell og avslutningene våre i amfiet siste skoledag. Insekthotellene kan ses fra stien mellom gangveiene til Marsteinhøgda og Blåbærmyra. 

Onsdag 17. juni hadde 7.klassingene ved NABS temadag om brannsikkerhet, trafikksikkerhet og førstehjelp. 

Kontaktinfo

Nord-Aurdal barneskole
Sentralbord
E-post
Telefon 61 35 67 40
Rune Halle
Rektor/Virksomhetsleder NABS
E-post
Telefon 61 35 67 42

Adresse

Nord-Aurdal barneskole
Øvrevegen 7
2900 Fagernes