Nord-Aurdal barneskole

Nord-Aurdal barneskole (NABS) har ca. 410 elever og 80 ansatte.
Et inkluderende skolemiljø, grunnleggende ferdigheter, fagfornyelsen og digitalisering står sentralt i vår pedagogiske satsing. 

På denne siden kan dere lese om og se mange av aktivitetene vi har på NABS slik at dere får et inntrykk av hvordan skolehverdagen vår er. 

Strålende vinterdager har gitt stor aktivitet på Tveitajordet. Elever har fått utfordra seg selv i ulike aktiviteter, og det har vært grilling og kos innimellom aktiviteter og leik. 

Her kan dere se bilder fra aktiviteter på noen av trinnene, samt bilder fra 5.trinn sin kunstutstilling for elevene på 1.og 2.trinn. 

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte god vinterferie. Velkommen tilbake mandag 8. mars!

Tradisjonen tro i førjulstida på NABS spilte 4.klassingene våre klassekorpskonserter. Tirsdag 8. desember ble elevene på 2.trinn invitert til å se og høre hva 4.klassingene våre har lært i høst. 

Torsdag 12. november danset elever og ansatte på NABS BlimE-dansen 2020. 

Elevene på 2. trinn markerte refleksdagen torsdag 15. oktober. Elevene fikk besøk av Gjensidige, brannvesen og politi, og fikk utdelt refleksvester og reflekser. 

 Informasjon om bruk av Valdreshallen, svømmehall og skolelokaler:

Takk for innsatsen dere alle har gjort for å bidra til hindring av smittespredning av korona i alle våre barnehager og skoler! Nå er det høstferie for mange av dere, og vi håper alle fortsetter å følge de smittevern- og hygienerådene som gjelder- også i høstferien!

NABS har i flere år arrangert Skolejoggen siste dag før høstferien. På grunn av korona-situasjonen kunne vi ikke ha et felles skolearrangement i år, men det ble Skolejoggen likevel!

Fredag 18.september fikk elevene på 3. og 4. trinn besøk av David Bryn, Ole Petter Knarvik og Werner Bryn med produksjonen «Bach goes HipHop». Endelig skulle Werner få fremføre musikk skrevet av sin favorittkomponist, Johann Sebastian Bach. Musikken er komponert spesielt for Werner sitt elskede instrument, celloen!  I salen satt et lydhørt publikum! Alt lå til rette for en flott klassisk konsert. Hadde det ikke vært for David og Ole Petter... De hadde hodet fylt av helt andre ting!

Nord-Aurdal barneskole ønsker alle elever og foresatte velkommen til nytt skoleår!

Her kommer litt informasjon om første skoledag og skolehverdagen framover. Og så kan dette endre seg raskt etter hvordan smittesituasjonen utvikler seg nasjonalt og lokalt.

Denne våren har dei fleste erfart at det å vera fleksibel og løysingsorientert er eigenskapar som kjem til god nytte. Koronapandemien har medført at mykje har vorte annleis enn det ein hadde planlagt på førehand. Slik har det også vore med skulekvardagen, for elevar, skulemedarbeidarar og føresette. Kreative prosessar og forslag er drøfta og gjennomført i alle ledd med fokus på best moglege løysingar i ein uforutsigbar og annleis situasjon.

Kontaktinfo

Nord-Aurdal barneskole
Sentralbord
E-post
Telefon 61 35 67 40
Elisabeth Bråten
Konst. rektor NABS høst 2021 (Virksomhetsleder/rektor NAUS)
E-post
Telefon 61 35 67 00

Åpningstider

Skolestart/-slutt:

Man - Ons: kl 08:30-14:05
Tors: kl. 08:30-14:20
Fre: kl. 08:30-14:05

Adresse

Nord-Aurdal barneskole
Øvrevegen 7
2900 Fagernes

Kart