Nord-Aurdal barneskole

Nord-Aurdal barneskole ble startet høsten 2012. Skolen har i overkant av 400 elever og 70 ansatte.

Klikk for stort bilde

Denne våren har dei fleste erfart at det å vera fleksibel og løysingsorientert er eigenskapar som kjem til god nytte. Koronapandemien har medført at mykje har vorte annleis enn det ein hadde planlagt på førehand. Slik har det også vore med skulekvardagen, for elevar, skulemedarbeidarar og føresette. Kreative prosessar og forslag er drøfta og gjennomført i alle ledd med fokus på best moglege løysingar i ein uforutsigbar og annleis situasjon.

Første uke med ferie-SFO er straks over. Ungene har storkosa seg i strålende vær og med ulike aktiviteter. De har vært på sykkeltur, på besøk på biblioteket, og torsdag var de hele dagen ved Køltjern. Her er noen bilder.

Det har vært et spesielt skoleår. Etter at skolen åpnet igjen har vi hatt mye undervisning og læringsaktiviteter ute, og elevene har vært mye på turer i våre flotte nærområder. Her er noen bilder fra 7.trinn sin energidag, 5.trinn sitt arbeid med insekthotell og avslutningene våre i amfiet siste skoledag. Insekthotellene kan ses fra stien mellom gangveiene til Marsteinhøgda og Blåbærmyra. 

Onsdag 17. juni hadde 7.klassingene ved NABS temadag om brannsikkerhet, trafikksikkerhet og førstehjelp. 

4.klassekorpset øver til 17. mai. I dag var det generalprøve med spill og marsjering. Vi er klare til 17. mai!

Tradisjonen tro hadde NABS julesamling i amfiet siste skoledag før juleferien. I år med ordføreren på besøk.

Torsdag 12. desember var det klassekorpskonserter på NABS med elevene i 4.trinn.

Mandag 9. desember hadde danseelevene ved Nord-Aurdal kulturskole danseoppvisning for elevene ved 1.-4. trinn. 

Fredag 15. november inviterte elever og voksne på 5.trinn til tverrfaglig fremvisning av egenkomponert blues og selvlagede kjepphester. 

Nord-Aurdal barneskole er med på felles miljøprosjekt dette skoleåret - prosjekt Plastmonster. Nå har elevrådet valgt ut tegningen som skal bli skolens plastmonster. 

Kontaktinfo

Nord-Aurdal barneskole
Sentralbord
E-post
Telefon 61 35 67 40
Rune Halle
Rektor/Virksomhetsleder NABS
E-post
Telefon 61 35 67 42

Adresse

Nord-Aurdal barneskole
Øvrevegen 7
2900 Fagernes