Velkommen til næringslivsfrokost på rådhuset

Med over 60 deltagere på forrige næringslivsfrokost i november gleder vi oss allerede til den neste! Nord-Aurdal kommune ønsker med dette alle med tilknytning til, eller interesse for næringslivet i kommunen, velkommen til næringslivsfrokost på rådhuset fredag 6.3.2020. kl 08:00.

Arrangementet finner sted i festsalen og er gratis, men av hensyn til frokosten, som kommer fra vårt gode kjøkken på VLMS, ber vi om påmelding til runar.kittelsen@nord-aurdal.kommune.no eller mobil 977 01 311, innen tirsdag 3.3.2020.

Hvis det er flere i din virksomhet som har lyst og anledning til å komme på dette arrangementet, men som vi ikke har e-postadressen til, så ikke nøl med å melde på flere. Videresend gjerne denne saken i ditt nettverk.

Næringslivsfrokost 06.03.2020
Kl. Hva?
08:00 Vi spiser en felles frokost fra kjøkkenet på VLMS og mingler.
08:30 Ordfører ønsker velkommen
· Kunstnerisk innslag ved egne ressurser.
· Kommunedirektøren orienterer om aktuelle saker relatert til næringslivet og presenterer disse m.m.
· NAV Valdres ved Veronika Hansen orienterer om markedsarbeidet i Valdres og viser hvilke muligheter som dere finner på arbeidsplassen.no. Hvordan kan vi sammen skape vinn-vinn situasjoner i rekrutteringssammenheng?
09:00 Speakers corner. Fritt fram den som vil til å ta opp aktuelle næringssaker med politisk og administrativt nivå i kommunen.
09:15 Hvordan lykkes på sosiale medier? Bli trygg, synlig og øk omsetningen gjennom systematisk bruk av sosiale medier. Sunniva D. Brufladt i Valdres Næringshage gir oss et innblikk i dette.
10:00 Oppsummering og takk for i dag.