Sommervandring i Nord-Aurdal kommune 2019

Mandag 24.juni starter vi opp med årets sommervandring. Bli med ut på tur, og sikre deg årets krus!

I år er det valgt ut 10 turmål rundt omkring i kommunen vår, og vi håper det er noe for alle og enhver. Alle turene er skiltet med «turmål» -skilt, og har ei postkasse med registreringsbok merket «Sommervandring Nord-Aurdal kommune» enten på toppen eller underveis. Vi anbefaler å alltid ha med kart på turene, da kartene i sommervandringsheftet ikke alltid vil være tilstrekkelig. Du henter poeng på hver tur du går. Antall poeng varierer fra 25-45 avhengig av vanskelighetsgraden og lengden på turen. De som samler nok poeng vil få årets sommervandringskrus sponset av Nord-Aurdal kommune. Kravet til å få årets krus er at du går minst 5 ulike turer, og at du samler 220 poeng eller mer innen sommervandringa avsluttes. For barn under 12 år, holder det med 150 poeng. Man kan altså gå samme turmål flere ganger om man ønsker det. Tre av årets turmål er trillemål. På disse målene trenger du 150 poeng for å få krus.

Sommervandringa starter mandag 24.juni og varer fram til 6.oktober (til og med høstferien). Utfylt poengskjema sendes/leveres kommunen innen 21.oktober. Det vil bli annonsert på kommunens hjemmeside når krusene kan hentes. Det vil i tillegg bli trukket ut premier fra turbøkene, og det er en egen premie for barn/unge som klarer kruskravet.

Komplette beskrivelser over alle turmålene, kart og poengskjema finner du her. (PDF, 5 MB)

Forenkla brosjyre med poengskjema finner du her. (PDF, 359 kB)

Ivrige turentusiaster har bidratt stort med å få til årets sommervandring; en stor takk til dere!

Sommervandringa i Nord-Aurdal er nå inne i sitt åttende år. Turene er geografisk spredd utover hele kommunen, noe som gir en fin anledning både for fastboende og hytteturister å bli bedre kjent i Nord-Aurdal, og den vakre naturen kommunen vår har å by på. Å gå på tur i flott natur er noe av det beste du kan gjøre for helsa. Bli med du også!

Vi vil gjerne ha foto fra turene du går. Kanskje det kan pryde årets kopp? Foto sendes:
kristi.westerbo@nord-aurdal.kommune.no

Håper å se dere alle ute på tur!

Med vennlig hilsen Nord-Aurdal kommune :)

Sommervandring 2019
Tittel Publisert Type
Forenkla skårskjema