Sommervandring 2019

Den niende sommervandringen er nå over. Frist for å sende/levere inn registreringsskjema er mandag 21.okt. Det vil bli annonsert på kommunens hjemmeside når krusene kan hentes.

Klikk for stort bilde

I tillegg til krus til alle som har nok poeng, vil det bli trukket egne premier på turmålsbøkene. Alle barn/ungdom som har samlet nok poeng, er også med i en egen premietrekning.

Vi håper årets sommervandring har gitt gode og minnerike opplevelser. Vi ønsker stadig å forbedre og utvikle oss, så vi tar gjerne imot tips til neste års sommervandring.

Vi er svært takknemlige for alle de som har bidratt med gode ideer og praktisk hjelp i årets sommervandring. Tusen takk for den jobben dere gjør for alle turglade mennesker i Nord-Aurdal! Vi sees igjen neste år!

Nord-Aurdal kommune
v/ Folkehelserådgiver Kristi Westerbø