Sommervandring 2018

Binnhøvdsknatten - Klikk for stort bilde Sommeren er allerede godt i gang, og det er nå tid for å starte opp med årets sommervandring. Bli med ut på tur, og sikre deg årets krus!

I år er det valgt ut 11 turmål rundt omkring i kommunen vår, og vi håper det er noe for alle og enhver. Dette året har vi lagt til rette for flere rundturer. Alle turene er skiltet med «turmål» -skilt, og har ei postkasse med registreringsbok merket «Sommervandring Nord-Aurdal kommune» underveis. Du henter poeng på hver tur du går. Antall poeng varierer fra 25-45 avhengig av vanskelighetsgraden og lengden på turen. De som samler nok poeng vil få årets sommervandringskrus sponset av Nord-Aurdal kommune. Kravet til å få årets krus er at du går minst 5 ulike turer, og at du samler 220 poeng eller mer innen sommervandringa avsluttes. For barn under 12 år, holder det med 150 poeng. Man kan altså gå samme turmål flere ganger om man ønsker det. Tre av årets turmål er trillemål. På disse målene trenger du 150 poeng for å få krus.

Sommervandringa starter mandag 25.juni og varer fram til 7.oktober (til og med høstferien). Utfylt poengskjema sendes/leveres kommunen innen 23.oktober. Det vil bli annonsert på kommunens hjemmeside når krusene kan hentes. Det vil i tillegg bli trukket ut premier fra turbøkene, og det er en egen premie for barn/unge som klarer kruskravet.

Komplette beskrivelser over alle turmålene, kart og poengskjema (PDF, 5 MB)

Forenkla brosjyre med poengskjema finner (PDF, 638 kB)

Ønsker du å se oversikt over tidligere års turer? Se her.

Ivrige turentusiaster har bidratt stort med å få til årets sommervandring; en stor takk til dere!

Sommervandringa i Nord-Aurdal er nå inne i sitt åttende år. Turene er geografisk spredd utover hele kommunen, noe som gir en fin anledning både for fastboende og hytteturister å bli bedre kjent i Nord-Aurdal, og den vakre naturen kommunen vår har å by på. Å gå på tur i flott natur er noe av det beste du kan gjøre for helsa. Bli med du også!

Vi vil gjerne ha foto fra turene du går. Kanskje det kan pryde årets kopp?

Foto sendes: hege.olimb.myhre@nord-aurdal.kommune.no

Håper å se dere alle ute på tur!