Ny fallvilthenger

Etter innspill fra medlemmene i fallviltgruppa har kommunen kjøpt inn en Gaupen boggihenger med full innvendig arbeidshøyde.

Geir Konstad på Teknisk drift har modifisert hengeren og utstyrt den med bl.a. elektrisk, fjernstyrt vinsj, arbeidslys og varslingslys.

Onsdag kveld ble avdukingen markert på Lobrøtin, der det ble servert kake og tatt en gjennomgang av henger og utstyr.

- Hyggelig å kunne imøtekomme ønsket fra disse beskjedne karene som er ute på oppdrag for kommunen til alle døgnets tider, i all slags vær - hele året, sier viltansvarlig Christian Rieber-Mohn.

Klikk for stort bildeFornøyde fallviltjegere med nytt utstyr. Fra venstre: Vidar Skrindsrud (som benytter anledningen til å minne om hvilket nummer man skal ringe hvis man har kjørt på vilt), Rolf Ulrich Løkken, Bjørn Einar Thon og Haldor Berger. Geir Helge Espeset og Pål Gjermund Huset var ikke tilstede da bildet ble tatt.