Næringslivsfrokost 03.06.22

Det har skjedd mye i kommunen siden forrige næringslivsfrokost som var i mars 2020. Derfor har vi gleden av å invitere til ny næringslivsfrokost!

Nord-Aurdal kommune ønsker med dette alle med tilknytning til, eller interesse for næringslivet i kommunen, velkommen til næringslivsfrokost på rådhuset fredag 03.06.2022. kl 08:00-10:00. Arrangementet finner sted i festsalen og er gratis, men av hensyn til frokosten, som kommer fra vårt gode kjøkken på VLMS, ber vi om påmelding til:

runar.kittelsen@nord-aurdal.kommune.no eller 977 01 311 innen mandag 30.05.2022.

• 08:00    Vi spiser en felles frokost fra kjøkkenet på VLMS og mingler.
  • 08:30    Ordfører ønsker velkommen
    • Kunstnerisk innslag ved egne ressurser.
    • Kommunedirektøren orienterer om aktuelle saker relatert til næringslivet og presenterer disse.
  • 09:00    Statusrapport fra omstillingsprosjektet.
    • Programleder Christian Hedløv Engh informerer om hva som har skjedd i Omstillingsprosjektet siden sist og litt om tiden fremover.
    • Vi får bl.a. også høre fra et av prosjektene som er i gang og hvordan de næringsdrivende selv har opplevd denne prosessen.
    • Det blir også satt av tid til kommentarer og spørsmål fra dere.
  • 10:00    Oppsummering og takk for i dag.

Hjertelig velkommen til en næringsrik frokost!