Koronatelefon og testing alle dager i påsken

Klikk for stort bilde

Nord-Aurdal kommune / Fagernes legesenter har åpen koronatelefon og tilbyr testing alle dager i påsken.

Koronatelefon: 482 74 956.

ÅPNINGSTIDER I PÅSKEN

Lørdag 27. mars og søndag 28.mars:

Koronatelefonen er betjent kl. 14 - 15. Testing etter avtale.

Mandag 29. mars og tirsdag 30. mars:

Koronatelefonen er betjent kl. 08.30 - 11.30 og kl. 13.30 - 15.00. Testing etter avtale.

Onsdag 31. mars:

Koronatelefonen er betjent kl. 08.30 - 11.30. Testing etter avtale.

Skjærtorsdag 01. april t.o.m 2. påskedag 05. april:

Koronatelefonen er betjent kl. 14 - 15. Testing etter avtale.

Generelt om koronatest:

Dersom du har symptomer som kan være covid-19, ta kontakt med Fagernes legesenter / koronatelefon 482 74 956. Helsepersonell vil ha en samtale med deg, og avtale tid for test. Du er i karantene fra du har spørsmål om du bør testes, og til dette er avklart.

Vi tester alle dager, og avtaler tid med deg.

Svaret vil du få etter ca 2 dager direkte til din telefon eller du kan gå inn på helsenorge.no. Ved behov for smittesporing, hold deg tilgjengelig på telefon. Ved positiv test skal du umiddelbart gå i isolasjon, din hustand skal gå i karantene og du skal være tilgjengeleg på telefon. Helsepersonell vil kontakte deg.

Får du symptom på kveld eller helg:

• Gå i karantene
  • Ved milde symptom, hold deg i karantene og ring koronatelefonen (482 74 956)
  • Trenger du øyeblikkelig legehjelp, ring 116117 (Valdres legevakt).

Oversikt over koronatelefon og testing i alle Valdreskommunene kan du få i artikkelen fra  VLMS her (midt på siden):Påskeinformasjon fra VLMS_Koronatelefon og testing i Valdres

VI ØNSKER ALLE EN TRYGG PÅSKE!