Koronastatus for Nord-Aurdal mandag 15.11.2021

I løpet av helgen er det bekreftet 4 nye smittetilfeller i Nord-Aurdal. Mandag ettermiddag er det totalt registrert 61 personer smittet i pågående utbrudd.

Kommunen har kontroll på smitteveier og gjør tiltak der det blir vurdert nødvendig.

Skoler og barnehager kan gå tilbake til normal hverdag fra tirsdag 16.11. Fritidsaktiviteter for barn og unge kan følgelig også gå som normalt.

Frivilligsentralen må dessverre holde stengt også denne uken, med håp om å kunne åpne igjen fra mandag 22.11.Kommunen vil søke å legge til rette for alternative lokaler til grupper som kan opprettholde sin aktivitet i inneværende uke.

Vi håper å ha sett slutten på pågående utbrudd – men må videreføre gode smittevernvaner og forebyggende tiltak i tiden fremover!

Knut Arne Fjelltun

Ordfører