Koronasmittet var på Fagernes legesenter torsdag 03. juni - andre besøkende samme dag bes følge med på symptomer

En person som har fått påvist koronasmitte i Nord-Aurdal fredag 04. juni, satt på venteværelset ved Fagernes legesenter torsdag 03. juni.

Kommuneoverlege Per Einar Jahr ber de som var på legesenteret, og spesielt venterommet, fra kl. 10.30 og ut dagen torsdag 03. juni, og som får symptomer på covid-19, om å melde seg for testing.

– De som har vært på legesenteret fra klokka 10.30 og ut dagen, og som får mistenkelige symptomer, må melde seg. Risikoen for videre smitte er ikke stor, men vi må være på den sikre siden, sier Jahr.

Noen nærkontakter av de smittede er nå i ventekarantene, og det er noen forgreininger til andre kommuner i Valdres.

– De nærkontaktene med mest sannsynlighet for smitte har tatt en hurtigtest i dag, og alle har vært negative. De er i karantene, mens noen er i ventekarantene, til endelig svar på normal test finner sted over helga, forklarer Per Einar Jahr.

Klikk for stort bildeKilde: Fagernes legesenter og Avisa Valdres.