Skip Navigation LinksAktuelt > Aktuelt

Sommervandring i Nord-Aurdal kommune 2017

vinnerbilde_2016.jpg - Klikk for stort bilde

Nå er det endelig tid for sommervandring igjen!! Våre årlige krus, sponset av Nord-Aurdal har blitt et samlerobjekt. Sikre deg årets krus, og bli med ut på tur. Vi har skilta vei!

Publisert av Katrine Kammerud. Sist endret 26.06.2017

I år er det valgt ut 10 turmål spredt rundt i kommunen vår. Vi har flere helt nye turer, deriblant Falken, Rishøvda og Breiset. Alle turene er skiltet med «turmål-skilt», og har ei postkasse med registreringsbok merket «Sommervandring Nord-Aurdal kommune» ved enden av hver tur. Du henter poeng på hver tur du går. Antall poeng varierer fra 25-45 avhengig av vanskelighetsgraden på turen. De som samler nok poeng vil få årets sommervandringskrus sponset av Nord-Aurdal kommune. Kravet til å få årets krus er at du går minst 5 ulike turer, og at du samler 220 poeng eller mer innen sommervandringa avsluttes. For barn under 12 år, holder det med 150 poeng. Man kan altså gå samme turmål flere ganger om man ønsker det.

4 av årets turmål er trillemål, der 2 av dem er også tilpasset el.rullestol. På disse målene trenger du 150 poeng for å få krus. Sommervandringen starter mandag 19.juni og varer fram til 8.oktober (til og med høstferien). Utfylt poengskjema sendes/leveres kommunen innen 23.oktober. Det vil bli annonsert på kommunens hjemmeside når krusene kan hentes. Det vil i tillegg bli trukket ut premier fra turbøkene, og det er en egen premie for barn/unge som klarer kruskravet.

Komplette beskrivelser over alle turmålene, kart og poengskjema finner du her (PDF, 4 MB).

Forenkla brosjyre med poengskjema, trykk her (PDF, 351 kB).

Du kan også fylle ut dette digitale skårskjemaet (PDF, 435 kB).

Ulike lag i kommunen, samt ivrige turentusiaster har bidratt stort med å få til årets sommervandring; En stor takk til dere!

Sommervandringa i Nord-Aurdal er inne i sitt sjuende år. At turene er geografisk spredd utover hele kommunen, gjør det til en fin anledning både for fastboende og hytteturister å bli bedre kjent i Nord-Aurdal, og den vakre naturen kommunen vår har å by på. Å gå på tur i flott natur er noe av det beste du kan gjøre for helsa. Bli med du også!

Vi vil gjerne ha foto fra turene du går. Kanskje det kan pryde årets kopp? Foto sendes; kristi.westerbo@nord-aurdal.kommune.no

NB! Turmål Rishøvda blir klar fra og med onsdag 21.06.17.

Håper å se dere alle ute på tur i Nord-Aurdal kommune.

Med vennlig hilsen Nord-Aurdal kommune

Rådhuset - Jernbanevegen 22
Fagernes
Boks 143, 2901 Fagernes