Snøfnugg i desember

søndag 9. desember 2018, 18.00 - 19.30

Informasjon

Velkommen til en magisk start på juletiden når Valdres sommersymfoni og Hemsingfestivalen inviterer til julekonsert i Tingnes kirke!

Etter fjorårets suksess var en ny juletradisjon født, og Ragnhild Hemsing og Guro Kleven Hagen m/venner, inviterer nå på ny til julekonsert! 

Klikk for stort bildeGuro Kleven Hagen, fiolin. 

Guro er født og oppvokst i Fagernes og er i dag kunstnerisk leder for Valdres sommersymfoni. Guro er en internasjonalt ettertraktet solist og har spilt med de fremste orkestrene i Norge og Europa. Hun har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser og ble i 2018 ansatt, som Norges yngste konsertmester gjennom tidene, i Den Norske Opera og Ballett. 

Ragnhild Hemsing, fiolin.

Ragnhild er født og oppvokst i Aurdal, og har vært en fast deltaker på Valdres sommersymfoni. Ragnhild debuterte med Bergen filharmoniske orkester allerede som 13 åring, og har siden opptrådt med en rekke nasjonalt og internasjonalt anerkjente orkester, og ved en rekke festivaler. Hun er en allsidig artist med et stort repertoar både inne folkemusikk og klassisk musikk. Hun driver, sammen med sin søster Eldbjørg, kammermusikkfestivalen Hemsingfestivalen, i Valdres hver vinter.

I år har de med seg:

Frida Fredrikke Waaler Wærvågen, cello. 

Frida Fredrikke har vokst opp med sommersymfonien og er i dag en internasjonalt anerkjent cellist. Hun har blant annet vært solo-cellist i det kongelige svenske operaorkester i Stockholm. Hun er også seksjonsleder i Ensemble Allegria. 

Ole Christian Haagenrud, piano. 

Ole Christian har også lang fartstid i sommersymfonien som barn, og er i dag en av Norges mest lovende unge pianister. Han har vunnet flere priser og har spilt på flere presitsjetunge scener rundt om i Europa. 

Svein Erik Sagbråten, tenor. 

Svein Erik er født og oppvokst i Aurdal og har vært fast solist ved nasjonaloperaen siden 1994. Han har sunget flere hovedroller og er en ettertraktet solist. 

 

Det er bare å glede seg til dette juleeventyret! 

Pris voksen: 320

Pris barn: 170

Nettside

Sted

Tingnes kirke
 

Kontakt

Valdres sommersymfoni
 

Mona Kleven
Legg til hendelsen i din kalender